Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačkom odvjetniku Mirku Batarelu (57) jutros su u Samoboru izgorjela dva automobila u požaru kojemu se još ne zna uzrok.


Vatra je zahvatila i drvenu nadstrešnicu, a u požaru nitko nije
ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Vezani članci Slika nije dostupna U požaru izgorjela 4 bungalova Slika nije dostupna Video: Vozač zaspao tijekom vožnje pa udario u ogradu?

Iako uzrok požara još nije utvrđen, odvjetnik Batarelo smatra kako je vatra buknula na terencu BMW X5 u vlasništvu tvrtke njegove kćerke, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija.

- Policijski stručnjaci su s velikom vjerojatnošću isključili
mogućnost da je riječ o podmetnutom požaru. Ne sumnjam u nikoga i vjerujem da je riječ o kvaru na automobilu s kojim je moja kćerka već imala problema, kazao je Batarelo. Dodao je da mu nitko nije prijetio niti je tražio zaštitu policije.

Vatra je buknula oko 2,40 sati ujutro, a prvo ju je primjetio susjed
koji je probudio Batarela i njegovu obitelj, no već je bilo prekasno jer se požar proširio.

Osim BMW-a i nadstešnice, izgorio je i Batarelov tri mjeseca star "golf V". Po njegovoj procijeni riječ je od oko 100.000 eura štete.

Rezultati očevida danas se nisu mogli doznati u zagrebačkoj policiji.

Batarelo je široj javnosti postao poznat u slučaju navodnog
namještanje spisa i podjelu mita s bivšim zagrebačkim Županijskim državnim odvjetnikom Krunoslavom Canjugom. USKOK je Canjugu sumnjičio da je Batarelu davao informacije o stanju pojedinih predmeta, te za uzvrat od odvjetnika primio određenu korist.

Odlukom Vrhovnog suda protiv njih je obustavljen postupak, a njihovo policijsko prisluškivanje ocijenjeno je nezakonitim. Canjuga je nakon te afere dao ostavku.