Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odvjetniku Batarelu izgorjeli automobili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkom odvjetniku Mirku Batarelu (57) jutros su u Samoboru izgorjela dva automobila u požaru kojemu se još ne zna uzrok.

Vatra je zahvatila i drvenu nadstrešnicu, a u požaru nitko nije
ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udar groma U požaru izgorjela 4 bungalova Slika nije dostupna Video: Vozač zaspao tijekom vožnje pa udario u ogradu?

Iako uzrok požara još nije utvrđen, odvjetnik Batarelo smatra kako je vatra buknula na terencu BMW X5 u vlasništvu tvrtke njegove kćerke, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija.

- Policijski stručnjaci su s velikom vjerojatnošću isključili
mogućnost da je riječ o podmetnutom požaru. Ne sumnjam u nikoga i vjerujem da je riječ o kvaru na automobilu s kojim je moja kćerka već imala problema, kazao je Batarelo. Dodao je da mu nitko nije prijetio niti je tražio zaštitu policije.

Vatra je buknula oko 2,40 sati ujutro, a prvo ju je primjetio susjed
koji je probudio Batarela i njegovu obitelj, no već je bilo prekasno jer se požar proširio.

Osim BMW-a i nadstešnice, izgorio je i Batarelov tri mjeseca star "golf V". Po njegovoj procijeni riječ je od oko 100.000 eura štete.

Rezultati očevida danas se nisu mogli doznati u zagrebačkoj policiji.

Batarelo je široj javnosti postao poznat u slučaju navodnog
namještanje spisa i podjelu mita s bivšim zagrebačkim Županijskim državnim odvjetnikom Krunoslavom Canjugom. USKOK je Canjugu sumnjičio da je Batarelu davao informacije o stanju pojedinih predmeta, te za uzvrat od odvjetnika primio određenu korist.

Odlukom Vrhovnog suda protiv njih je obustavljen postupak, a njihovo policijsko prisluškivanje ocijenjeno je nezakonitim. Canjuga je nakon te afere dao ostavku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene