U ponedjeljak ujutro između Slatinskog Drenovca i Velike pronađena su smrznuta tijela dvojice mlađih muškaraca.

Galerija


Policija je objavila detalje tragedije između Slatinskog Drenovca i Velike, gdje su u ponedjeljak pronađena dva smrznuta tijela. Djelatnici zimske službe tijekom čišćenja snijega oko 9:45 pronašli su jedno tijelo u šumskom predjelu između dva naselja.

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 1 Ovog vikenda policija intervenirala zbog dvije tučnjave mladih, u jednoj ima i ozlijeđenih Eksplozija u Zagrebu - 1 U eksploziji u Zagrebu uništena kuća, žena lakše ozlijeđena: "Bio sam u kupaoni, prao ruke. Mislio sam da je potres"

Drugo tijelo, samo nekoliko kilometara dalje od prvog, oko 15 sati pronašao je 41-godišnjak prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

Kako doznajemo, ne radi se o bivšim ili sadašnjim zaposlenicima Parka prirode Papuk.

"Živjeli su u naselju u sklopu Velike. Nismo ih viđali u parku nisi poznavali. Naši djelatnici su sudjelovali u potrazi, članovi su HGSS-a", kazao je za DNEVNIK.hr ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

Tijela prevezena na Patologiju

Oba su tijela po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru prevezena na Odjel Patologije u Opću bolnicu Virovitica.

PU virovitičko-podravska objavila je da su stradala dvojica muškaraca, 26-godišnjak i 38-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije. Prepoznala ih je obitelj. 

"U 12 sati u OB Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije", navodi se u priopćenju policije. 

Obdukcije jednog tijela biti će provedena danas oko 13 sati, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati, priopćila je policija.