Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđen policajac

Noćna drama u Zagrebu: Bježao policiji ukradenim autom pa izazvao krš i lom. Morali su ga vezati

Prometne nesreće; ilustracija - 3
Prometne nesreće; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Muškarac je sinoć u Zagrebu ukradenim automobilom bježao policiji te je skrivio prometnu nesreću. Ubrzo je uhićen.

Jučer oko 23:05 na području Trešnjevke policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije, Ravnateljstva policije, uočili su osobni automobil marke Volvo zagrebačkih registarskih oznaka prethodno otuđen na području Dubrave, a kojim je kolnikom Zagrebačke avenije upravljao tada nepoznati muškarac.

Vozač automobila odbio se zaustaviti na naredbe policijskih službenika te se vozilom dao u bijeg. Nakon skretanja na Zagrebačku cestu, na križanju s Medarskom ulicom izazvao je prometnu nesreću udarivši vozilom u parkirani automobil, da bi potom uslijed zanošenja vozilom sletio s kolnika te udario u ogradu trgovačkog društva na Zagrebačkoj cesti koju je probio te se vozilo nastavilo kretati travnatom površinom unutar prostora poduzeća, a potom se uslijed oštećenja nastalih u prometnoj nesreći zaustavilo na asfaltiranom parkiralištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenske neprilike Hrvatska se probudila u debelim minusima: Upaljen meteoalarm, pogledajte kada stiže zatopljenje

Vozač je zatim izišao iz vozila te pješice nastavio bježati prema Rudeškoj cesti, no policijski službenici s Črnomerca, koji su se uključili u potjeru, sustigli su ga na Rudeškoj cesti te su nad istim uporabili sredstva prisile - tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i uhitili ga, a potom utvrdili da se radi o 23-godišnjaku. Zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći vozaču je pružena liječnička pomoć te je hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Dubrava, a kvalifikacija ozljeda zasad je nepoznata.

Nakon otpuštanja s liječenja nad njim slijedi kriminalističko istraživanje. Tijekom događaja, pri uporabi sredstava prisile, lakše je ozlijeđen i jedan policijski službenik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene