Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikola Plavčić - Špica

FOTO Na rock festivalu nestao 34-godišnjak iz Otočca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu kod Perušića za vrijeme trajanja rock festivala nestao je 34-godišnji Nikola Plavčić iz Otočca.

U subotu je kod Perušića na rijeci Lici za vrijeme trajanja Riverfesta nestao mladić iz Otočca. Radi se o 34-godišnjem Nikoli Plavčiću - Škici koji je se s prijateljima zabavljao na rock festivalu. Posljednji je put viđen u subotu oko 22 sata.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja penjača akcija spašavanja FOTO Penjač pao sa Starog grada Okića, zadobio je teške ozljede Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari

Kako je kazao pročelnik HGSS-a stanice Gospić Alen Zorić, jučerašnja potraga čamcima i psima tragačima nije dala rezultate. Osim policije i pet timova GSS-a koji neprestano pretražuju područje uz rijeku Liku u pomoć pristižu i ronioci GSS-a, a u potragu će se uključiti i motorna jedrilica Aero kluba „Krila Gacke“.

VIDEO Nestao mladić, voda nosila aute, asfalt!

Piloti Vladimir Pavelić i Toni Dujmović izviđat će iz zraka i napraviti snimke tog područja te ih proslijediti PU ličko – senjskoj. U nadi da će pronaći nestalog Otočana, osim profesionalaca, u potragu su se uključili roditelji, rodbina i prijatelji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene