Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nagibni vlak usmrtio radnika HŽ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nagibni vlak "Slavonija" na pruzi Osijek - Zagreb jutros je na željezničko-cestovnom prijelazu u Novoj Kapeli usmrtio radnika HŽ-a Antuna Galovića, priopćile su Hrvatske željeznice.

Galović je bio radnik Pružnog nadzorništva u Novoj Kapeli, Tehničke ispostave u Slavonskom Brodu, vinkovačke Sekcije za održavanje pruga.

Pročitajte i ovo Radnici Čistoće - 2 A što čini Grad? Još jedan radnik koji je stradao na Jakuševcu javio se Dnevniku Nove TV: ''Noću se često budim i prilikom zvukova se trznem. Strah me za kolege'' Slika nije dostupna Očevid u tijeku Split: U željezničkoj nesreći poginuo radnik HŽ-a

Nesreća se dogodila u 6,50 sati kad je skupina radnika u kojoj je bio Galović išla uz prugu prema mjestu gdje su trebali popravljati prugu.

Ekipe HŽ-a i MUP-a odmah su došle na mjesto nesreće i obavile očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Zbog očevida promet je bio usmjeren na samo jedan, južni, kolosijek između kolodvora u Novoj Kapeli Batrini i Starom Petrovu Selu, pa je bilo kašnjenja.

Uprava HŽ-a izrazila je duboku sućut obitelji pokojnoga Antuna Galovića koji je sav svoj radni vijek proveo kao pružni radnik u Novoj Kapeli, kaže se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene