Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom čišćenja mosta

Na Dobri nestao radnik Vodoprivrede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Priselcima na rijeci Dobri kod Karlovca oko 12,20 sati nakon prevrtanja motornog čamca Vodoprivrede nestao je radnik Milorad Klisurić, doznaje se na mjestu događaja od direktora Vodoprivrede Dubravka Delića.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe te ronioci Interventne policije PU karlovačke i Kluba za podvodne aktivnosti Karlovac pretražuju 2,5 km dugačak riječni tok Dobre do ušća u Kupu i dalje nizvodno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzvodno opada Dobra u Lešću u pripremnom stanju obrane od poplave Ilustracija "Odsad pijem vino" VIDEO Pivovara otvorila istragu zbog šokantnog videa: Radnik se popeo na kontejner, nitko nije mogao vjerovati što je onda napravio

Prema Delićevim riječima, Klisurić, dugogodišnji voditelj radova čišćenja naplavina uz mostove i obale rijeka, danas je s grupom radnika čistio stari most u Priselcima od granja i smeća koje je nanijela visoka voda. U jednom se trenutku čamac nagnuo, počeo puniti vodom i prevrtati, kaže Delić, koji je izrazio nadu da je uz svoje dugogodišnje iskustvo Klisurić preživio nesreću i da će biti spašen. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene