Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupina maskiranih osoba je palicama bez ikakvog povoda jučer rano ujutro na odmorištu na autocesti u blizini Ogulina napala petoricu muškaraca iz Srbije koji su bili u automobilu novosadske registracije, po povratku s košarkaške utakmice u Splitu, potvrdila je jutros karlovačka Policijska uprava.


Četrdesetpetogodišnji A.P. i tridesetčetverogodišnji N.J. zadobili su lakše tjelesne ozljede, a ostala trojica nisu ozlijeđeni, izvijestila je policija.

Vezani članci Ogulinski Crveni križ - 3 Za Provjereno progovorili bivši djelatnici ogulinskog Crvenog križa: "Daješ nekima koji imaju bogatstvo..." Nikola Selaković Reagirali iz Srbije: ''To je jedna od najglupljih i najbesmislenijih nota koje smo do sada primili''

Srbijanski državljani su napad, koji se dogodio oko četiri sata u mjestu Gornje Dubrave na odmorištu "Dobra -Istok", prijavili policiji te su pregledani u ogulinskoj Općoj bolnici.

"Policija nastavlja raditi na otkrivanju počinitelja, a budući da nitko nije teže ozlijeđen, naše će izvješće prema Općinskom državnom odvjetništvu biti za sada protiv nepoznatih počinitelja i to za oštećenje tuđe stvari. Procjena štete tek se utvrđuje, kazala je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Prema pisanju srbijanskih medija petorica napadnutih u subotu su bila u Splitu na košarkaškoj utakmici regionalne NLB lige Split CO - Vojvodina SG. Na povratku su na odmorištu autoceste u automobilu "opel-omega" spavali, a oko četiri sata ujutro prišla im je skupina od 12 nepoznatih maskiranih osoba naoružanih palicama i motkama, koja je bez povoda počela razbijati automobil. Petorica su, kako je uz ostalo navedeno, izišla iz automobila, ali su napadači motkama napali i njih, udarajući ih po tijelu, te nakon toga otišli u nepoznatom smjeru.