Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezen u bolnicu

Nesreća u Jelsi: Pao na nož u kući, policija ga prevezla brodom u Split

Iz Hitne medicinske pomoći Jelsa u nedjelju u 9:45 zatražen je medicinski prijevoz za ozlijeđenog 35-godišnjaka, javlja policija.

 

Tridesetpetogodišnji muškarac koji se u nedjelju ujutro u Jelsi na Hvaru ozlijedio prilikom pada na nož, zajedno s liječničkim osobljem policijskim je gliserom prevezen u splitsku bolnicu, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

 

Policija navodi da su jutros u 9:45 djelatnici jelšanske Hitne medicinske pomoći zatražili medicinski prijevoz pacijenta iz Jelse u Split. Odmah po dojavi, prema otoku Hvaru su krenuli policajci Postaje pomorske policije Split, službenim plovilom Josip Jović, a oko 11 sati u Starom Gradu preuzeli su 35-godišnjeg pacijenta i liječničko osoblje.

Po dolasku u Split, pacijent je uz pomoć policijskih službenika i medicinskog osoblja prevezen vozilom Hitne pomoći u splitsku bolnicu.

"Prethodno, oko 9:15 Policijska postaja Hvar je zaprimila dojavu da je liječnička pomoć pružena ozlijeđenom 35-godišnjaku. Prema do sada prikupljenim informacijama, osoba se jutros ozlijedila u obiteljskoj kući, prilikom pada na nož. Do ovog trenutka nisu utvrđeni elementi kaznenog djela", priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene