Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČIMA

Maskirani dvojac napao vozača autobusa u Splitu: Mlatili ga palicom pa mu oteli novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija traga za dvije maskirane osobe koje su u petak navečer pola sata prije ponoći tijekom razbojstva u gradskom autobusu pretukli i ozlijedili vozača, izvijestila je policija u subotu.

Napad na vozača dogodio se u 23.30 sati na okretištu za autobuse na Gradskom groblju Lovrinac u autobusu broj 3. javnog gradskog prijevoznika "Promet".

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

Kad su putnici izašli iz autobusa, dvije maskirane osobe su prišle vozaču i zatražili da im preda novac, što je djelatnik "Prometa" odbio nakon čega je uslijedio napad. Tukli su ga palicom po glavi, a kad je pao nastavili su ga tući i rukama i nogama.

Kad su svladali vozača, razbojnici su ukrali njegovu službenu torbicu u kojoj se nalazio utržak i pobjegli.

Vozač je prevezen u bolnicu, gdje se doznaje da je nakon obrade pušten na kućnu njegu. Zadobio je lakše tjelesne ozljede glave, ruku i nogu. (Hina

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene