Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Foto: Pixsell, Ivo Cagalj

Provalili su u trgovinu. Potom u dva broda. Na jednom su pili, s drugog su ukrali pirotehniku. Onda su zapalili auto na parkiralištu.


Jednog od maloljetnika policija sumnjiči da je u ponedjeljak oko 23:45, zajedno s dva druga maloljetnika, u Ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića u Zadru tjelesnom snagom razbio izlog trgovine u vlasništvu trgovačkog društva. Potom su se udaljili s mjesta događaja.

Vezani članci Blagajna (Foto: Getty Images) Otkriven nov način prevare: "Kupovali" po trgovinama u Dalmaciji, oštetili tvrtku za više od 23 tisuće kuna Prostitucija, ilustracija (Foto: iStock / Getty Images Plus) Strava u Zadru: Voditeljica noćnog kluba organizirala prostituiranje zaposlenice, "prodala" ju za 8000 kuna

Tijekom noći su na Liburnskoj obali došli do tri broda na vezu gdje su provalili u brod u vlasništvu trgovačkog društva u kojem su konzumirali alkoholna pića koja su pronašli u brodu, a potom došli na drugi brod u vlasništvu 56-godišnjaka iz kojeg su otuđili nekoliko komada pirotehničkih sredstva.

Potom su sva trojica došli do parkirališta u Ulici Obala kneza Branimira. Tamo je maloljetnik zapalio otuđenu signalnu raketu i bacio je na tlo ispod parkiranog automobila zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva. Uslijed toga je na automobilu došlo do zapaljena i oštećenja stražnjeg dijela.

Maloljetnik je pritvoren uz kaznenu prijavu, a protiv njegovih 'pomagača' u krađi su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Braća udarila kontru i vratila se iz Njemačke: "Vani ljudi pričaju da je bajno, ali postoji i druga strana medalje"