Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvogodišnja Lara Barković koja je u petak umrla u požaru u stanu u središtu Rijeke ugušila se povraćanjem potvrdila je danas glasnogovornica Policijske uprave Primorsko-goranske Mirjana Kulaš.


Laboratorijskim nalazima na riječkom Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno je da je dijete zbog udisanja dima povraćalo i na koncu se od toga ugušilo.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo sigurno niste znali o popularnoj seriji! Slika nije dostupna Veliko finale serije koju su pratili milijuni!

Kulaš je izvjestila da policija i dalje radi na utvrđenju uzroka požara ponovivši da je tehnički uzrok isključen, što znači da je požar izazavan ljudskim djelovanjem.

Požar je izbio u stanu dok su Lara Barković i njezin trogodišnji brat bili sami. Susjedi su uspjeli spasiti trogodišnjaka provaljivanjem vrata.

Kako je utvrđeno da roditelji nisu dovoljno skrbili o svojoj djeci, trogodišnjak i njegova četveromjesečna sestra, koja se od ranije nalazi u riječkoj dječjoj bolnici, odlukom Općinskog suda u Rijeci, a temeljem zahtjeva Centra za socijalnu skrb, oduzeti su privremeno roditeljima te će nakon završetak liječenja biti smještena u lovranski Dom za nezbrinutu djecu.