Obavijesti Video Pretražite Navigacija
noćni obračun

Zastrašujuće! Procurila snimka ubojstva Tomislava Sablje: Detalji s mjesta zločina

Privođenje osumnjičenih za ubojstvo Tomislava Sablje
Privođenje osumnjičenih za ubojstvo Tomislava Sablje Cropix
Aktualno Galerija Sandi Pego Sandi Pego Foto: Josip Moler/Cropix Privođenje osumnjičenih za ubojstvo Tomislava Sablje Privođenje osumnjičenih za ubojstvo Tomislava Sablje Foto: Cropix Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo na Trešnjevci Foto: Goran Mehkek/Cropix Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo na Trešnjevci Foto: Goran Mehkek/Cropix +0 Tomislav Sabljo Galerija 1/5 >>
Društvenim mrežama kruži snimka s nadzorne kamere na kojoj se vidi ubojstvo Tomislava Sablje u noćnom klubu.

Društvenim mrežama kruži snimka nadzorne kamere noćnog kluba Ritz koja prikazuje posljednje minute života ubijenoga Tomislava Sablje

Snimka traje 19 minuta, a tri minute otkrivaju kako je došlo do ubojstva. Na snimci se vidi Tomislav Sabljo koji se nagurava s nekolicinom muškaraca. Cijelo se vrijeme nastoji dokopati pištolja, koji na kraju i završava u njegovoj ruci. Potom je upucan s četiri hica. Sabljo pada uza zid kluba blizu šanka, a napadača svladavaju okupljeni. Preminuo je na licu mjesta.

Mučne scene odigrale su se u noći 22. travnja, oko 4:35. 

Zbog ubojstva u noćnom klubu Ritz iza rešetaka su prvoosumnjičeni K. K. i drugoosumnjičeni D. M.

K. K., zaštitar, završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru za počinjenje kaznenog djela ubojstva Tomislava Sablje, a drugi, suspendirani policajac D. M., osumnjičen je za pomaganje u ubojstvu, objavila je policija. 

Tužiteljstvo treba ispitati 30-ak svjedoka, a u istrazi će zagrebačkoj policiji svakako pomoći snimke s mjesta događaja, na kojima se točno vidi što se dogodilo. 

Policija je ranije u priopćenju navela kako je Sabljo došao u verbalni sukob s jednim od gostiju te u jednom trenutku uzeo vatreno oružje koje je bilo odloženo ispod jakne na polici koja se nalazi iznad separea pored kojega je oštećeni bio sa svojim društvom te mu ga prislonio na trbuh.

"Kada je navedeno doznao, osumnjičeni 37-godišnjak od osumnjičenog 26-godišnjaka uzeo je pištolj te došao do oštećenog. Između njih dvojice tada je izbio verbalni sukob, nakon kojega je osumnjičeni ispalio više hitaca, koji su u svojoj putanji pogodili oštećenog nanijevši mu ozlijede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo u Zagrebu Curi još iskaza svjedoka: "Znao sam da je Sabljo malo veći mangup. Pokazao mi je pištolj i rekao - 'Ja inače ne pričam, nego samo pucam'"

Nakon počinjenog kaznenog djela osumnjičeni je pištolj kojim je ubio muškarca predao 26-godišnjaku koji mu je i dao oružje, a koji se tada, odnoseći sredstvo izvršenja, udaljio s mjesta događaja", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo u Ritzu Procurio dio iskaza svjedoka, otkriveno što je Sabljo učinio te noći i potom rekao: "Dobio je tko je zaslužio, dobit ćete i vi"

Zaštitar je suspendirani policajac osumnjičen za mito, dok je Sabljo od ranije poznat policiji. Osumnjičen je za palež automobila, premlaćivanja, šverc i marihuane.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene