Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krivotvorili novčanice od 100 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija izvijestila je danas kako je uhitila dvojicu Zadrana u dobi od 33 i 45 godina za koje se osnovano sumnja kako su u optjecaj pokušali staviti 13 krivotvorenih novačnica od 100 eura u kasinu "Orenes" u Vodicama.

"Istragom je utvrđeno da su oni krivotvorenim novčanicama kupili žetone za igru, a zatim ih zamijenili za novac", navodi se u priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Dodaje se da je u njihovim stanovima i automobila na zadarskom području policija pronašla još 180 eura u krivotvorenim novčanicama.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kažnjivo djelo
krivotvorenja i raspačavanja krivotvorena novca, dvojica su Zadrana privedena u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku.

Policija je u subotu uhitila i dvojicu državljana Rumunjske u dobi od 30 i 35 godina, koji su u petak u poslovnici Zagrebačke banke u Šibeniku zatečeni u pokušaju krađe novca klijenata te banke.

Istragom je utvrđeno da su oni na području Šibenika i Rijeke počinili više krađa, a kako je zbog istih ili sličnih kažnjivih djela zagrebačka Policijska uprava za njima raspisala tjeralicu, na daljnju su kriminalističku obradu prevezeni u Zagreb, kaže se u priopćenju šibenske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene