Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protiv 41-godišnjeg muškarca, koji je ubio psa tako što ga je vezao za metalnu šipku i bacio u more, vodička je policija podnijela kaznenu prijavu zbog ubijanja i mučenja životinje.


Vodičanin je početkom mjeseca ožujka na području plaže Martinska na Jadriji bez opravdanog razloga usmrtio psa svoje supruge, navodi policija u priopćenju, u kojemu se ne navode detalji nedjela.

Vezani članci Željko Jurić Šibenik zavijen u crno nakon krvavih ubojstava: ''Uzimanje pravde u svoje ruke, pogotovo oružjem, tu nema opravdanja ni za koga'' Ubojstva na šibenskom području Tko su žrtve krvoprolića na šibenskom području? Ubojica ih pozvao na sastanak pa ih likvidirao

Mediji su objavili da je su ostatke psa pronašli ribari i prijavili to policiji, a kako je pas bio čipiran, otkriveno je tko je mu je vlasnik.

FOTO Snimka rendgena otkrila strašnu istinu...

Navode i kako su se tog psa, koji je navodno bio agresivan prema susjedima i njihovim ljubimcima, vlasnici pokušavali bez uspjeha više puta riješiti tako što bi ga izbacili iz automobila daleko od kuće. No pas se vraćao, pa je Vodičanin našao 'konačno rješenje'. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook