Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vezao ga za šipku

Kaznena prijava protiv Vodičanina koji je okrutno ubio psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 41-godišnjeg muškarca, koji je ubio psa tako što ga je vezao za metalnu šipku i bacio u more, vodička je policija podnijela kaznenu prijavu zbog ubijanja i mučenja životinje.

Vodičanin je početkom mjeseca ožujka na području plaže Martinska na Jadriji bez opravdanog razloga usmrtio psa svoje supruge, navodi policija u priopćenju, u kojemu se ne navode detalji nedjela.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ilustracija Strava u Britaniji Dva ogromna psa masakrirala muškarca! Premijer najavio zabranu pasmine: "Ne radi se o šačici loše dresiranih pasa, to je obrazac ponašanja"

Mediji su objavili da je su ostatke psa pronašli ribari i prijavili to policiji, a kako je pas bio čipiran, otkriveno je tko je mu je vlasnik.

FOTO Snimka rendgena otkrila strašnu istinu...

Navode i kako su se tog psa, koji je navodno bio agresivan prema susjedima i njihovim ljubimcima, vlasnici pokušavali bez uspjeha više puta riješiti tako što bi ga izbacili iz automobila daleko od kuće. No pas se vraćao, pa je Vodičanin našao 'konačno rješenje'. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene