Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Porkchop pretpio je veliku količinu boli, ali to se na njemu nije vidjelo sve dok nije završio na rendgenu. Ono što je pokazala snimka zapanjilo je osoblje skloništa u kojem je smješten.


Iako je tijekom svog života pretprio veliku količinu boli, to nikada ne biste pomislili gledajući ovog psa. Nedugo nakon što je šestogodišnji mješanac završio u skloništu za ljubimce u Chicagu njegova 'udomiteljica' odvela ga je veterinaru zbog problema s uriniranjem. Ono što je ubrzo doznala bilo je zapanjujuće. Rendgenske snimke pokazale su da je u Porkchopovom tijelu više od 50 kuglica koje su bile posljedica više pucnjeva ispaljenih u njega iz zračne puške, piše Huffington Post.

Vezani članci Napad psa, ilustracija Nakon napada psa na dječaka, stručnjak savjetuje: "Bez obzira na pasminu, bitno je da vlasnik stekne osnovna znanja" Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet

Zapanjen je bio i ostatak osoblja u skloništu.

'Dežurna doktorica razgovara s kolegom i u ruci drži telefon koji neprestano zvoni. No ona ne reagira.'

Sliku su objavili na svojoj Facebook stranici, a priča ovog psa potaknula je stalni pritok donacija koje će pomoći i drugim psima. Hranu i slastice dobit će i Porkchop kako bi mu u skloništu pokazali koliko je voljen.

Kod njih je došao završio nakon što je njegov prethodni vlasnik preminuo. Iako ne znaju previše o njegovoj prošlosti, znaju da je prije spašavanja živio vani i lutao po kavrtu. U tom razdoblju na njega je vjerojatno zapucao netko od susjeda.

Anna Friedman, koja nadzire udomljavanja, kaže da u svoji osam godina rada za dobrobit životinja nije vidjela takvo zlostavljanje. Kuglice iz Porkchopocog tijela veterinar neće uklanjati jer mu više ne štete. Sada mu treba samo topli dom, a interesa ne nedostaje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook