Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karlovac: Ubojica majke ne priznaje krivnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okrivljenik Bernard Acketa iz Duge Rese, koji je pod istragom zbog sumnje da je ubio majku Milku, na današnjem saslušanju u Kazneno-istražnom odjelu Županijskog suda u Karlovcu nije priznao krivnju.

Okrivljenik priznaje da je majku "izudarao", ali "ne tako da bi ona zbog toga mogla umrijeti", kazao je istražni sudac Ivan
Perković, koji je prihvatio prijedlog ŽDO-a i Acketi odredio
jednomjesečni pritvor "zbog posebno teških okolnosti pod kojima je djelo počinjeno".

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Za sljedeći je tjedan zakazano saslušanje nekoliko svjedoka, a onda će biti provedeno neuropsihijatrijsko vještačenje, najavio je Perković.

Istraga se provodi zbog osnovane sumnje da je Acketa 30. listopada u obiteljskoj kući u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom svoju majku Milku Acketu više puta udario u glavu i snažno je stiskao za vrat. 

U istražnom zahtjevu ŽDO-a piše da je Acketa pod utjecajem alkohola u svađi napao svoju majku koja je od posljedica ozljeda preminula 4. studenog 2007. u KBC-u u Zagrebu".

ŽDO navodi da je Acketa majku udario više puta snažno u glavu, zbog čega je, uz druge ozljede, zadobila i nagnječenje velikog i malog mozga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene