Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolone vozila u Zagrebu

Autobus udario u tramvaj i izbacio ga iz tračnica kod Vjesnika, stvarale se ogromne gužve

Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr)
Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na Savskoj cesti u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Prometna nesreća na Savskoj cesti u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
U Zagrebu je došlo do prometne nesreće, sudarili su se tramvaj i autobus.

Prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko 7 sati na Savskoj cesti u Zagrebu. Do sudara je došlo kod zgrade Vjesnika, na jednom od najfrekventnijih dijelova zagrebačkih prometnica, posebno u jutarnjim satima, pa su se stvorile velike gužve i zastoji u prometu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

"U 7:05 na Savskoj cesti autobus stranih registracijskih oznaka bočno je udario u tramvaj linije 14 koji se kretao prema centru grada. Prednji dio tramvaja zbog toga je iskočio iz tračnica. Na tramvaju je nastala veća materijalna šteta, ozlijeđenih nema", kazao je za DNEVNIK.hr Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Dodaje da je interventna ekipa ZET-a uspjela vratiti tramvaj na tračnice i on je odvučen u spremište.

ZET je ranije javio da zbog prometne nesreće na Savskoj cesti tramvajske linije 5, 4 i 14 privremeno prometuju do Ljubljanice, a linija 17 prometuje skraćeno do Heinzelove. Iza 8 sati promet je već bio normaliziran, dodali su u priopćenju.

Policija je dojavu o sudaru dobila u 7:20. Kako doznajemo, u prometnoj nesreći došlo je do materijalne štete, a ozlijeđenih nema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene