U Zagrebu je došlo do prometne nesreće, sudarili su se tramvaj i autobus.

Galerija


Prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko 7 sati na Savskoj cesti u Zagrebu. Do sudara je došlo kod zgrade Vjesnika, na jednom od najfrekventnijih dijelova zagrebačkih prometnica, posebno u jutarnjim satima, pa su se stvorile velike gužve i zastoji u prometu.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Ponovo srušen rekord: Pijan i bez vozačke neregistriranim autom udario maloljetnice, izrečena mu vrtoglava kazna Nesreća na ulazu kod Sv. Helene (Foto:Davor Puklavec/PIXSELL) - 8 Oporavljaju se ozlijeđeni u prometnoj nesreći kod Svete Helene, otac se probudio iz kome

"U 7:05 na Savskoj cesti autobus stranih registracijskih oznaka bočno je udario u tramvaj linije 14 koji se kretao prema centru grada. Prednji dio tramvaja zbog toga je iskočio iz tračnica. Na tramvaju je nastala veća materijalna šteta, ozlijeđenih nema", kazao je za DNEVNIK.hr Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Dodaje da je interventna ekipa ZET-a uspjela vratiti tramvaj na tračnice i on je odvučen u spremište.

ZET je ranije javio da zbog prometne nesreće na Savskoj cesti tramvajske linije 5, 4 i 14 privremeno prometuju do Ljubljanice, a linija 17 prometuje skraćeno do Heinzelove. Iza 8 sati promet je već bio normaliziran, dodali su u priopćenju.

Policija je dojavu o sudaru dobila u 7:20. Kako doznajemo, u prometnoj nesreći došlo je do materijalne štete, a ozlijeđenih nema.