Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatne gadosti

Kalinić skuhao gulaš od ubijenog Jurišića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već su poznata neka stravična priznanja Sretka Kalinić koje je ispričao hrvatskim istražiteljima, no sada se saznaju još gore stvari iz njegovog iskaza.

Ispričao je i da je oderanu kožu s glave 'zemunca' Milana Jurišića Jureta koristio kao masku, ali i da je od njegovog mesa skuhao gulaš kojim je iz čiste zabave i na prijevaru nahranio Vladimira Milisavljevića Budalu, pišu srpske Vesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Španjolska policija otkrila Otkriven španjolski stan u kojem je 'Zver' raskomadao Jurišića Slika nije dostupna Srbijanski Alo piše Kalinić izdao 'zemunce' i Darka Šarića?

>> Kalinićevo izručenje može se, ali i ne mora odgoditi

Kalinić je otkrivajući zločine koje su počinili 'zemunci', detaljno opisao i neke od najužasnijih stvari koje su učinili. Izvor "Vesti" iz srpskih istražnih krugova kaže da su svi bili šokirani kada su saznali da je Kalinić u Zagrebu ispričao sve o brutalnoj likvidaciji Milana Jurišića Jureta u Španjolskoj 2006. godine. Kao što se zna, Kalinić je rekao da su 'zemunci' nekadašnjem prijatelju iz klana odrali kožu i meso samljeli u mašini za mljevenje.

Sada se saznaje da im nije bilo dosta, nego su pomahnitali od krvi uzeli Juretovu kožu sa glave i navlačili je sebi na glavu kao masku, pozirali pred ogledalom i smijali se, jer im je to očigledno bilo vrlo zabavno, govori izvor 'Vesti', koji je imao uvid u iskaze koje je Kalinić dao istražnim organima u Zagrebu.

Operativci traže dokaze za Kalinićevu priču

Da im ni to nije bilo dosta, pokazuje i drugi dio Kalinićevog iskaza u kojem on opisuje još strašnija nedjela počinjena iz čiste obijesti.

'Nakon što su istrančirali Jurišića, od dijela njegovog mesa skuhali su gulaš i pozvali odbjeglog 'zemunaca' Vladimira Milisavljevića Budalu na ručak. On je došao u stan u kojem su se krili, gdje su mu oni poslužili gulaš. Vladimir Milisavljević Budala je to pojeo, ništa ne sluteći, a oni su se pravili da ne mogu jesti, jer su navodno već ručali. Kalinić kaže da su s uživanjem gledali kako njihov prijatelj jede ljudsko meso' priča sugovornik Vesti.

On kaže da je Kalinić sve ovo hrvatskim i srpskim istražiteljima ispričao prilikom nekoliko saslušanja. Operativci sada pokušavaju provjeriti te informacije, jer su potrebni dokazi koji bi potvrdili Kalinićevu priču.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene