Ženu s fotografija policija sumnjiči za dva razbojništva u poslovnici plemenitih metala. S korisnim informacijama možete se javiti na broj 192, u policijsku postaju ili putem e-maila.


Zagrebačka policija je u potrazi za nepoznatom razbojnicom s fotografija. Sumnjaju da je uz prijetnju vatrenim oružjem i suzavcem počinila dva razbojništva u poslovnici plemenitih metala, i to 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz.

Zagreb: Izbio požar u kući, jedna osoba poginula

Vezani članci Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene'' Policija, ilustracija Što sve nije skrivio? Uhvaćen 19-godišnjak s poduljim popisom prometnih prekršaja, prijeti mu paprena kazna

Žena je stara izme 45 i 50 godina, visoka 170-175 centimetara i jače je tjelesne građe. Ima crvenu kosu do ramena, ali najvjerojatnije je riječ o perici. Tijekom pljački nosila je dioptrijske naočale, a bila je odjevena u krem, odnosno crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata. Sa sobom je imala i manji crni kišobran, kao i veću žensku torbu.

Svi koji imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi policiji se mogu javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook