Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U prometnoj nesreći poginuo 20-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jutrošnjoj teškoj prometnoj nesreći kod Kaštel Sućurca jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene, izvjestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Prema policijskom izvještaju vozač "fiata punto" splitskih oznaka, koji je vozio iz smjera Trogira prema Splitu, iz neutvrđenih razloga prešao je na suprotnu stranu kolnika, te se izravno sudario s "hundaijem" dubrovačkih oznaka.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Slika nije dostupna Dvoje poginulih pješaka, na jednog naletio policajac

Dvadesetogodišnji vozač "fiata punto" na mjestu je poginuo, dok su vozač "hundaija", 27-godišnjak iz Splita, te njegovih dvoje suputnika, 32-godišnja austrijska državljanka i 33-godišnji švicarski državljanin, teško ozlijeđeni.

Ozlijeđeni su prevezeni u splitsku Kliničku bolnicu, gdje je vozač "hundaija" zadržan na liječenju. Njegovi suputnici iz Austrije i Švicarske stupili su u kontakt s veleposlanstvima, te čekaju prijevoz u svoje države gdje će nastaviti liječenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene