Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jutrošnjoj teškoj prometnoj nesreći kod Kaštel Sućurca jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene, izvjestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.


Prema policijskom izvještaju vozač "fiata punto" splitskih oznaka, koji je vozio iz smjera Trogira prema Splitu, iz neutvrđenih razloga prešao je na suprotnu stranu kolnika, te se izravno sudario s "hundaijem" dubrovačkih oznaka.

Vezani članci Potres u Indoneziji U potresu na Javi poginulo šest ljudi, jedna osoba teško ozlijeđena. Nekoliko sela evakuirano Vojko Obersnel (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Obersnel: "Pročelnica Vera Begić Blečić bit će suspendirana do završetka istrage"

Dvadesetogodišnji vozač "fiata punto" na mjestu je poginuo, dok su vozač "hundaija", 27-godišnjak iz Splita, te njegovih dvoje suputnika, 32-godišnja austrijska državljanka i 33-godišnji švicarski državljanin, teško ozlijeđeni.

Ozlijeđeni su prevezeni u splitsku Kliničku bolnicu, gdje je vozač "hundaija" zadržan na liječenju. Njegovi suputnici iz Austrije i Švicarske stupili su u kontakt s veleposlanstvima, te čekaju prijevoz u svoje države gdje će nastaviti liječenje.