Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvoje poginulih pješaka, na jednog naletio policajac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je da je noćas nešto prije ponoći u Trogiru policijski službenik na zadataku, vlastitim automobilom, izvan obilježenog pješačkog prijelaza, srušio 67-godišnjeg Branka Krolu iz Zagreba, koji je od posljedica ozljeda preminuo na putu do splitske bolnice.

Pomoćnik zapovjednika splitske Postaje pomorske policije vozio je brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju kolnika žureći se na intervenciju u Kaštelima, izvijestili su iz policije. Službenici pomorske policije su, naime, na području Resnika zatekli 26-godišnjaka od kojega je oduzeto pet kilograma prstaca i ronilačka oprema.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

U Kaštel Novom jutros oko 7 sati pronađeno je tijelo usmrćenog pješaka čiji je nestanak prijavila majka. Policija je privela 36-godišnjaka kojega se sumnjiči kako je u Kaštel Novom sinoć izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo taj pješak. Vozač je na 32-godišnjeg pješaka naletio kod raskrižja za Rudine, te ga je zahvatio prednjim dijelom osobnog vozila. Nakon nesreće pobjegao je s mjesta događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene