Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć iza ponoći u parku Ribnjak nožem je nasmrt izboden 18-godišnji Frano Despić. Osumnjičeni za ubojstvo prijavio se jutros u policiju i, kako doznajemo, priznao ubojstvo.


Navodno se radi o 23-godišnjem Aleksandru K. On će biti će prepraćen u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. 

Vezani članci Očevid na ribnjaku Skrabutnik (Foto: 034portal.hr) U ribnjaku pored Požege pronađeno beživotno tijelo ženske osobe Slika nije dostupna Blogerica u šoku: "Pokušala sam mu pomoći dok su se ostali samo razbježali..."

S njim će biti prepraćeno još 10 osoba, i to radi nasilničkog ponašanja. 

Sumnja se da je uhićeni 23-godišnjak sinoć u zagrebačkom parku Ribnjak nožem nasmrt izbo drugog mladića. Ubojstvu je prethodila masovna tučnjava. 

Naime, grupa od 15-ak mladih osoba napala je drugu, jednako brojnu skupinu mladića i djevojaka koji su slavili rođendan, nakon što su im slavljenici odbili dati piće.

Aleksandar K., koji je bio u napadnutoj skupini, u tučnjavi je izvadio nož i s tri uboda ubio Franu Despića, a lakše ozljede zadobio je još jedan 17-godišnji napadač. 

Za Despića koban je bio ubod u prsa, a njegov mlađi brat, koji je također sudjelovao u tučnjavi, svjedočio je ubojstvu.

Nož je bacio u obližnji koš za smeće.

Ubijeni je bio, kako nam je potvrđeno, član BBB-a. 

Njegova prijateljica oprostila se od Frane Despića na svom blogu
wtf0ttf.blog.hr na www.blog.hr sljedećim riječima:

R.I.P. Frenky!
Znala sam ga od osnovne škole, čak smo u petak bili vani zajedno, ovo je zadnja njegova fotka koju imam. Počivaj u miru Božjem Frano!!! P.S. sprovod je u srijedu u 11:40 na Mirogoju, molim one koji dolaze da dođu pristojno obućeni, Matija i Ante te njihova majka nisu ni krivi ni dužni, ne moraju trpiti rasparave i svađe!!!