Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJATELJ UBIO PRIJATELJA

Policija potvrdila, Bjelovarčanin pregažen zbog osvete, mještani zgroženi: "Bili su kao prst i nokat, to je meni nezamislivo"

Aktualno Galerija Damir Pervan, prijatelj Damir Pervan, prijatelj Foto: Dnevnik Nove TV Policija u Bjelovaru - 2 Policija u Bjelovaru - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Policija u Bjelovaru - 3 Policija u Bjelovaru - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Policija u Bjelovaru - 1 Policija u Bjelovaru - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +2 Policija u Bjelovaru - 4 Galerija 1/7 >>
Nakon što je izašao iz automobila, 45-godišnji vozač u punoj brzini zaletio se u svog prijatelja koji je na mjestu preminuo. Okršaju dvojice prijatelja koji se znaju od malena prethodila je žestoka svađa. O svemu se oglasila policija. Priču donosi reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Čovjek koji je u Bjelovaru namjerno pregazio svog prijatelja i ubio ga dao se u bijeg, a policijska potjera završila je preko puta bjelovarske tržnice.

Gotovo cijelo prijepodne krim istražitelji izuzimali su tragove ubojičinog pick up terenca njemačkih registarskih oznaka.

"Jutros kad smo došli vidjeli smo policijski auto. Imali su oni neke razloge zašto je tko kome što napravio", ispričao je Mladen za Dnevnik Nove TV.

Jesu li žrtva i ubijeni bili pod utjecajem alkohola, službeno još nije poznato. Nešto poslije 14 sati na daljnja vještačenja policija je odvezla automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija nisu svi zadovoljni Ovo su važne promjene za umirovljenike u idućoj godini: Jedna nije dobra, a stupa na snagu već 1. siječnja

Na mjestu tragedije još su vidljivi tragovi sumanutog pohoda. Očevici opisuju trenutke strave.

Informacije kažu da je svemu prethodio verbalni sukob. Ubijeni je odjednom izašao iz vozila, a ubojica se polukružno okrenuo automobil i u punoj snazi autom zaletio prema žrtvi.

"Mi kad smo čuli udarac nismo odmah izlazili van pošto je i ovo godišnje doba kad se puca pa je onako to zvučalo kao da je malo jača petarda pukla", rekao je Mario.

Na mjesto tragedije danas je stigao prijatelj žrtve i ubojice. Tvrdi da su bili kao prst i nokat.

Pročitajte i ovo OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija suđenje roditeljima ubojice Roditelji ubijene djevojčice u Beogradu svjedočili o masakru: "Moje srce ne radi, svaki dan plačem"

"I kuhao i spavao kod njega doma, to je meni nezamislivo. Možemo se posvađati, napraviti bilo kakve gluposti u životu, ali brat je brat, a on mu je doslovce isto bio kao brat jer su danonoćno bili zajedno,  družili se i nema što nisu dijelili", ispričao je prijatelj Damir Pervan.

Istražitelji ga terete za teško ubojstvo za što, ako mu se dokaže krivnja, prijeti kazna dugotrajnog zatvora.

Priopćenje policije

O svemu se oglasila policija. 

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 45-godišnjakom s bjelovarskog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo iz članaka 111. stavka 1. točke 4. Kaznenog zakona i osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

Sumnja se da je on jučer, 27. prosinca, oko 17.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Gregorića s namjerom usmrćenja, zbog osvete radi ranijeg sukoba, vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka nanijevši mu osobito teške tjelesne ozlijede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo.

Događaju je prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka nakon čega je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se vratio za kratko vrijeme i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka". 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene