Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalističko istraživanje

HDZ-ov ravnatelj županijskog Zavoda za socijalnu skrb priveden zbog obiteljskog nasilja

Aktualno Galerija Vjekoslav Potočanac Vjekoslav Potočanac Foto: Facebook Policija - 1 Policija - 1 Foto: Vijesti u 17 Policija - 2 Policija - 2 Foto: Vijesti u 17 Policija - 3 Policija - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Andrej Plenković, premijer Republike Hrvatske Galerija 1/5 >>
Vjekoslav Potočanac, član HDZ-a i ravnatelj županijskog Zavoda za socijalnu skrb u Požegi priveden je zbog obiteljskog nasilja.

U Požegi traje kriminalističko istraživanje oko prijave za obiteljsko nasilje. Priveden je šef tamošnjeg županijskog Zavoda za socijalnu skrb Vjekoslav Potočanac.

Za obiteljsko nasilje prijavila ga je supruga, kako je neslužbeno potvrđeno za Dnevnik Nove TV. Potočanac je inače član HDZ-a, a još uvijek se ne zna puno detalja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Intervenirala policija Napadnut dostavljač u Zagrebu: Građani priskočili u pomoć, a onda se začuo pucanj

Dnevnik Nove TV doznaje da je Potočanac na ispitivanju. Nakon sjednice Vlade novinari su pitali premijera Andreja Plenkovića što misli o ovom slučaju.

Pročitajte i ovo Ramo Isak Dobio po prstima Oštre reakcije na Dodika: "Nećeš ti, Milorade, ništa proglasiti. Minutu kasnije ćeš završiti iza rešetaka"

"Pa kako da ja znam o čemu se radi, o čemu se tu radi, ne znam, ne znam, nemam pojma", rekao je.

Oglasili su se i Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelj i socijalne politike i Hrvatski zavod za socijalni rad, poručivši da oštro osuđuju svaki oblik nasilja kao apsolutno neprihvatljivo društveno ponašanje koje zaslužuje svaku osudu i sankciju.

Po završetku provođenja istražnih radnji i zaprimanju službenih informacija od policije i Državnog odvjetništva, Hrvatski zavod za socijalni rad postupit će sukladno odredbama Zakona o socijalnoj skrbi i Statuta Hrvatskog zavoda za socijalni rad, a do tada ne može komentirati konkretan slučaj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene