Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svemu prethodila svađa?

FOTO Policija blokirala ulaz u Jošine: Namjerno autom naletio na pješaka i usmrtio ga? Privedena jedna osoba

Aktualno Galerija Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Foto: Damir Spehar/Pixsell Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine - 1 Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine - 2 Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Galerija 1/4 >>
Pješak je poginuo na licu mjesta nakon što je na njega naletio automobil u Bjelovaru u naselju Jošine.

Policija je izvijestila da je u srijedu u 17:36 zaprimila dojavu o naletu vozila na pješaka u Bjelovaru u južnom dijelu grada.

Pješak je na mjestu događaja preminuo od zadobivenih ozljeda, a osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se pod nadzorom policije.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Srbiji Iz minute u minutu Novi veliki prosvjed u Beogradu, oglasio se Vučić: "Sveta je narodna volja..."

"U tijeku je provođenje očevida na mjestu događaja kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru i daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", dodali su iz policije.

Stradalog muškarca navodno je pregazio drugi muškarac za volanom osobnog automobila, a svemu je prethodio verbalni okršaj, piše MojPortal.

Pročitajte i ovo Potres u Dalmaciji drugi u danu Potres jačine 3,8 po Richteru zatresao Dalmaciju: "U usporedbi s onim jutros osjetio se jače"

Mještani Gregurićeve ulice rekli su za MojPortal da je pješaka udario kamionet švicarskih registracijskih oznaka koji je ranije viđen po gradu kako radi prometne prekršaje.

Policija je blokirala ulaz u naselje Jošine.

"Okupili smo se odmah, svi susjedi. Nitko ne zna tko je žrtva. Sve je blokirano, tu su policija i vatrogasci", rekla je mještanka za MojPortal.

Još traje očevid koji treba utvrditi što se točno dogodilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene