Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Hodajući nogostupom uz stambenu zgradu u vukovarskoj Olajnici, 64-godišnji prolaznik u ponedjeljak je umalo ozlijeđen kada mu je kraj glave proletio televizor, doznaje se u policiji.


Prolaznik je neobični događaj prijavio policiji koja je ubrzo privela 58-godišnjaka osumnjičenog da je televizor bacio kroz prozor tijekom obiteljske svađe.

Vezani članci Prva policijska postaja Zagreb Strava u zagrebačkoj policijskoj postaji, mladić počinio samoubojstvo: "Nije davao znakove da bi naudio..." Nasilje, ilustracija Još jedan napad na Srbe u Vukovaru: Mladić završio u zatvoru, traga se za ostalima

"Utvrđeno je kako je 58-godišnjak uslijed kraćeg verbalnog sukoba u obitelji kroz prozor stana na trećem katu stambene zgrade u ulici Olajnica u Vukovaru izbacio televizor, pripadajući kabel i uređaj za prijem digitalnog signala koji su pali neposredno uz glavu i tijelo 64-godišnjaka", navodi se u policijskom priopćenju.

Uz kaznenu prijavu za dovođenja u opasnost 58-godišnjak je u ponedjeljak oko 21 sat predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.