Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe u bolnici

FOTO Teška prometna nesreća: Automobili završili u kanalu, jedan na krovu, udarac je bio silovit

Prometna nesreća u Gornjem Desincu
Prometna nesreća u Gornjem Desincu DVD Jastrebarsko
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Gornjem Desincu Prometna nesreća u Gornjem Desincu Foto: DVD Jastrebarsko Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 1 Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 1 Foto: DVD Jastrebarsko Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 2 Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 2 Foto: DVD Jastrebarsko Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 3 Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 3 Foto: DVD Jastrebarsko +0 Prometna nesreća u Gornjem Desincu - 4 Galerija 1/5 >>
U Gornjem Desincu se dogodila teška prometna nesreća.

Zagrebačka policije izvijestila je da je se u četvrtak oko 22:40 dogodila prometna nesreća u Gornjem Desincu.

Ondje je 21-godišnjak, vozeći Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja Zagrebačke ulice s Ulicom Franje Ljubetića skrenuo lijevo prema kolniku Ulice Franje Ljubetića bez da je prethodno propustio sva vozila koja nailaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja.

Uslijed toga je na prednju desnu bočnu stranu njegovog automobila prednjim djelom naletio BMW riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera i koji je svojim vozilom u raskrižju zadržavao smjer kretanja za ravno.

Pročitajte i ovo Upozorenje na ulazu u vojni poligon novi detalji MORH o tragediji kod Obrovca: "Poligon postoji niz desetljeća, ovo se nikad nije dogodilo!"

Od naleta je Peugeot odbačen unatrag, gdje je u nekontroliranom kretanju sletio s kolnika u kanal oborinskih voda, a BMW je u nekontroliranom kretanju sletio u kanal oborinskih voda, gdje je došlo do prevrtanja na krov.

Policija je izvijestila da je utvrđeno je da 21-godišnji vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom uslijed čega je došlo do izlijetanja vozača izvan vozila na kolnik, a vezani nisu bili ni 29-godišnji vozač ni 32-godišnji putnik BMW-a.

U bolnici nam nisu htjeli reći u kakvom su stanju unesrećeni, a u policiji tvrde da o tome nemaju saznanja. Prema našim neslužbenim informacijama, vozač Peugeota je u kritičnom stanju, a navodno su teško ozlijeđeni i putnici iz BMW-a.

Policija ništa nije navela o brzini kojom se kretao vozač BMW-a. 

Pročitajte i ovo Zgrada HEP-a Kaos u regiji HEP se oglasio o kolapsu elektroenergetskog sustava: "Stavili smo u puni pogon sve proizvodne kapacitete"

O nesreći su se na svojoj Facebook stranici oglasili i vatrogasci DVD-a Jastrebarsko.

"Jučer u večernjim satima u naselju Gornji Desinec sudjelovali smo na tehničkoj intervenciji uslijed teške prometne nesreće. Na intervenciju smo izašli s navalnim i zapovjednim vozilom, a na mjestu nesreće pridružili su nam se kolege iz DVD Gornji Desinec s navalnim vozilom", izvijestili su te objavili fotografije s mjesta nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene