Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen pomagač

Filmska potjera za vozačem ubojice iz Dubrave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrepčanin (45) za kojim je bila raspisana potraga vezano uz ubojstvo u Dubravi prošle srijede, uhićen je u petak navečer oko 20.20 sati u Međimurju, između naselja Štefanec i Mala Subotica i to nakon filmske policijske potjere.

Člana suparničke romske obitelji 21-godišnjak likvidirao zbog duga, kako je danas izvijestila PU međimurska. 45-godišnjak se upravljajući automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka tijekom potjere i blokada oglušivao na naredbe policijskih službenika da stane, a u jednom trenutku namjerno je naglo prikočio pa je policijsko službeno vozilo s uključenim rotacijskim svijetlima udarilo u zadnji dio njegova automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

>> Uhićen 21-godišnjak osumnjičen za ubojstvo muškarca na Aveniji Dubrava

Ozlijeđenih nije bilo, a Zagrepčanin je uz uporabu sredstava prisile uhićen i 4. ožujka odveden u Županijski sud u Varaždinu, gdje mu je određen 48-satni pritvor. Ispitan je i o okolnostima ubojstva u zagrebačkoj Dubravi prošle srijede, za koje je osumnjičen G. H., s kojim je najvjerojatnije u rodu jer nose isto prezime.

Što je 45-godišnjak, evidentiran u Zagrebu zbog više kaznenih djela, radio u Međimurju, nije poznato. Jedna je od pretpostavki da se htio skloniti kod neke od romskih obitelji. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene