Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokada do 20:15

Panika u centru Zagreba zbog dojave o 'ostavljenoj crnoj torbi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje u blizini francuskog Veleposlanstva u Zagrebu u četvrtak navečer bilo je blokirano zbog protueksplozijskog pregleda torbe nađene kod ulaza u zgradu Moderne galerije, a policija je izvijestila da je "nalaz negativan".

U prolazu, odnosno haustoru zgrade u Hebrangovoj ulici 1 u četvrtak oko 19,30 sati pronađena je torba te je obavljen protueksplozijski pregled i nalaz je bio negativan, rekao je službenik za odnose s javnošću u Policijskoj upravi zagrebačkoj Zlatko Ancić. Nakon obavljenog pregleda oko 20,15 sati promet je normaliziran, rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Policija je dobila dojavu da je preko puta francuskog Veleposlanstva ostavljena crna torba.

Francusko Veleposlanstvo nalazi se na adresi Hebrangova ulica 2, a zgrada kod koje je pronađena torba je preko puta, na adresi Hebrangova 1, u kojoj je smještena Moderna galerija. Tijekom blokade područja križanja Hebrangove i Zrinjevca bio je zaustavljen i tramvajski promet. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene