Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drogirao pa silovao maloljetnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 31-godišnjaka iz Zaprešića kojeg sumnjiči da je u svojoj kući silovao maloljetnicu iskoristivši njezinu omamljenost drogama.

Policija sumnja da je 31-godišnjak djevojci s nepunih 18 godina u svojoj obiteljskoj kući, u noći s 21. na 22. listopada, omogućio konzumiranje droga, nakon čega ju je silovao.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Omamljenu djevojku pronašla je majka na zaprešićkom Trgu mladosti.

Analizom krvi utvrđeno je da je djevojka konzumirala heroin i
kokain.

Policija je u kući osumnjičenog pronašla 112 grama marihuane, manju količinu heroina i bijelog praha za koji se pretpostavlja da je kokain, zatim tri digitalne vage te automatsku pušku.

Osumnjičeni, od ranije poznatog po razbojništvu, zlouporabi droga i krađama, priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva uz kaznenu prijavu za zloporabu opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja.

Dio policijske istrage koja se odnosi na silovanje još uvijek traje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene