Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1995. izrešetao policajce

DRAMA U PAKOŠTANIMA Trostruki ubojica divljao cestom, sletio u more, a kad mu je dosadilo sjeo je u kafić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani su u panici zvali policiju zbog divljanja 43-godišnjaka po Pakoštanima.

43-godišnji muškarac i Pakoštana završio je u jednomjesečnom istražnom zatvoru kojeg mu je, zbog obijesne vožnje, u petak odredio sudac istrage Županijskog suda u Zadru, piše Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

'Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u petak, u Pakoštanima, pod utjecajem alkohola, upravljao Opelom uslijed čega je vozilom, u mjesnoj lučici, sletio u more. On je uz kaznenu prijavu zbog obijesne vožnje priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru', naveli su iz policije.

SNIMILA NADZORNA KAMERA Divljao po cesti, gotovo ubio pješaka

Uhićeni muškarac je satima obijesno vozio po Pakoštanima, a kad je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio u more, vožnju je nastavio – po moru. Kad mu je dosadilo, izašao je iz mora i sjeo u kafić gdje ga je zatekla interventna policija, kako piše taj lokalni portal.

Mještani su pozvali policiju budući da je spomenuti muškarac 1995.godine u Pakoštanima ubio trojicu policajaca, ispalivši u njih stotinjak metaka iz automatske puške.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene