Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krijumčario ljude

Probio naplatne kućice pa pobjegao u šumu: Dva policajca ozlijeđena u potjeri

Policija traga za odbjeglim vozačem koji je na A6 probio rampu naplatnih kućica i pobjegao. Sumnja se u krijumčarenje ljudima.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u 2:45 sati, policija je zbog sumnje u krijumčarenje ljudima pokušala zaustaviti osobno vozilo marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Vozač je na čvoru Vrata izašao s autoceste i automobilom probio rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pali zbog droge Skrivali marihuanu, kokain, gljive i ecstasy, a onda ih je uhitila policija

Dolaskom na područje Škrljeva vozač je zbog neprilagođene brizne udario u policijsko vozilo no nastavio se kretati, ali je zatim zaustavio vozilo i pobjegao u šumu. Policajci su krenuli u potragu za njim, a tom prilikom, u mraku i na nepreglednom terenu, dvojca policajaca su pala i ozlijedila se.

Pročitajte i ovo Tučnjava na Platku - 1 Ne žele razdor Nove reakcije nakon divljanja na Platku: Oglasio se i Sindikat policije

Policija nastavlja intenzivno tragati za odbjeglim vozačem, a privedeno je pet muškaraca, državljana Turske, koji su ranije viđeni kako izlaze iz spornog vozila.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene