Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer je u Zadru umro 35-godišnji Varaždinac Hrvoje Herceg koji je pokraj ulaznih vrata na stambenoj zgradi u Ulici Stjepana Radića u Zadru desnom rukom razbio staklo i iskrvario, izvijestila je zadarska Policijska uprava.


Policija navodi da je jučer oko tri sata ujutro primila dojavu da se u Ulici Stjepana Radića čulo razbijanje stakla, a kad je stigla na to mjesto, pokraj ulaza u stambenu zgradu i razbijenoga stakla pronašla je nepoznata muškarca u nesvjesnom stanju s posjekotinama na desnoj ruci.

Vezani članci Sanja Jurišić Vesele turisti na plažama, ali ne vesele COVID brojke: "Turistički djelatnici strahuju od prekida sezone" Auto na plaži Kad Slavonac dođe na more: Prizor iz Zadra nasmijao ljude na plaži, izgleda da se previše približio moru

Onamo je ubrzo stigla Hitna medicinska pomoć, a liječnica je u 3,10 sati utvrdila smrt muškarca za kojega je utvrđeno da je 35-godišnji Varaždinac.

Obdukcijom u zadarskoj Općoj bolnici utvrđeno je kako je iskrvario zbog presječene arterije i mišića.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je Varaždinac, nakon svađe s 22-godišnjom djevojkom s područja Čakovca i 19-godišnjim mladićem s područja Vinkovaca, razbio staklo pokraj ulaznih vrata na stambenoj zgradi te tako ozlijedio desnu ruku.

Budući da su 22-godišnjakinja i 19-godišnjak čuli njegovo
zapomaganje, a nisu mu pomogli, protiv njih će Općinskome državnom odvjetništvu u Zadru biti podnesena kaznena prijava zbog nepružanja pomoći, navodi u priopćenju zadarska Policijska uprava.