Kuća u Lošinju u kojoj se dogodila obiteljska tragedija
Kuća u Lošinju u kojoj se dogodila obiteljska tragedija Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Talijanski par na Lošinju je živio otkako su prije nekoliko godina kupili kuću u kojoj se u ponedjeljak ujutro dogodila strašna tragedija.


Dvije mrtve osobe starije životne dobi našla je policija u ponedjeljak ujutro na Malom Lošinju. Iako policija još nije objavila zaključke očevida, u medije polako izlaze detalji strašne obiteljske tragedije.

Vezani članci Dvoje mrtvih u pucnjavi u obiteljskoj kući u Cetingradu - 1 Policija potvrdila slutnje: Muškarac u Cetingradu ubio suprugu pa presudio sebi Brod usidren u Malom Lošinju Mali Lošinj: Posada manjeg kruzera bila u izolaciji, stigli rezultati testiranja za jednog člana posade

Portal Otoci.net još je tijekom dana pisao kao je muškarac navodno ubio suprugu nakon čega se bacio kroz prozor. Djelatnici hitne pomoći bezuspješno su ga pokušali reanimirati.

Policajci i vatrogasci navodno su se penjali kroz prozor u stan jer su vrata bila zaključana. U stanu su našli beživotno tijelo. Kako Jutarnji list piše, muškarac E.P. (82) je suprugu J.V. I. (72) ubio nožem. Oboje supružnika bili su talijanski državljani koji su na Lošinju živjeli od prije nekoliko godina, kad su kupili nekretninu u kojoj se tragedija i dogodila.  

Kuća u Lošinju u kojoj se dogodila obiteljska tragedija
Kuća u Lošinju u kojoj se dogodila obiteljska tragedija Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Talijanski par nije se puno družio s mještanima, bili su tihi i mirni. No kako su susjedi rekli za Jutarnji, prema ponašanju muškarca moglo se pretpostaviti da je riječ o psihički nestabilnoj osobi, ali kažu da nije djelovao opasno.