Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živjeli u Hrvatskoj

Detalji strave na Lošinju: Talijan (82) nožem ubio suprugu pa skočio kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski par na Lošinju je živio otkako su prije nekoliko godina kupili kuću u kojoj se u ponedjeljak ujutro dogodila strašna tragedija.

Dvije mrtve osobe starije životne dobi našla je policija u ponedjeljak ujutro na Malom Lošinju. Iako policija još nije objavila zaključke očevida, u medije polako izlaze detalji strašne obiteljske tragedije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva tuga Užasna tragedija: Djevojčica je kopala rupu na plaži, a onda se pijesak srušio na nju Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja

Portal Otoci.net još je tijekom dana pisao kao je muškarac navodno ubio suprugu nakon čega se bacio kroz prozor. Djelatnici hitne pomoći bezuspješno su ga pokušali reanimirati.

Policajci i vatrogasci navodno su se penjali kroz prozor u stan jer su vrata bila zaključana. U stanu su našli beživotno tijelo. Kako Jutarnji list piše, muškarac E.P. (82) je suprugu J.V. I. (72) ubio nožem. Oboje supružnika bili su talijanski državljani koji su na Lošinju živjeli od prije nekoliko godina, kad su kupili nekretninu u kojoj se tragedija i dogodila.  

Talijanski par nije se puno družio s mještanima, bili su tihi i mirni. No kako su susjedi rekli za Jutarnji, prema ponašanju muškarca moglo se pretpostaviti da je riječ o psihički nestabilnoj osobi, ali kažu da nije djelovao opasno. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene