Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna osoba poginula

Policija objavila detalje nesreće u Trilju: Pijan jurio automobilom i zabio se u auto iz suprotnog smjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je završila kriminalističko istraživanje prometne nesreće u kojoj je prije dva dana u Trilju poginula 51-godišnja vozačica, dok je drugi sudionik prometne nesreće, 27-godišnji muškarac, lakše ozlijeđen.

U sudaru dvaju automobila na mjestu događaja poginula je 51-godišnja vozačica. Drugi sudionik prometne nesreće, 27-godišnji muškarac, odvezen je na pružanje liječničke pomoći. Zadobio je lakše tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Iz policije su priopćili da je završeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno kako je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom pod utjecajem alkohola, uslijed nepropisne brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u osobno vozilo iz suprotnog smjera kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

27-godišnjak će u utorak završiti u pritvoru, napisali su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene