Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Milan Sabic/Pixsell

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2.15 sati ujutro u mjestu Sveti Petar Orehovec ozlijeđene su 17 i 18-godišnja putnica te 17 i 19-godišnji putnik.


U mjestu Svetom Petru Orehovcu u noći na nedjelju oko 2.15 sati 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW zagrebačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, udario u smjerokazni stupić i betonski stup rasvjete te se nakon rotiranja zaustavio na poljoprivrednoj površini.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Prometna nesreća kod Sinja: Liječnici se bore za život pješakinje Očevid prometne nesreće u Španskom - 3 Vozači bili pod utjecajem alkohola: U sudaru dvaju automobila u Španskom troje ozlijeđenih

U prometnoj nesreći ozlijeđene su 17 i 18-godišnja putnica te 17 i 19-godišnji putnik.

Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,37 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Po zaprimanju liječničke dokumentacije i točne kvalifikacije ozljeda putnika, protiv vozača bit će podnesena odgovarajuća prijava, izvijestili su iz PU koprivničko-križevačke. 

Zbog policijskog očevida od 2.50 do 6.20 sati, bila je zatvorena državna cesta te se promet odvijao obilaznim pravcima.