Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Očevid trajao do jutra

Detalji nesreće kod Križevaca: Vozač (19) pod utjecajem alkohola sletio s ceste i zabio se u stup, ozlijeđena dva mladića i dvije djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2.15 sati ujutro u mjestu Sveti Petar Orehovec ozlijeđene su 17 i 18-godišnja putnica te 17 i 19-godišnji putnik.

U mjestu Svetom Petru Orehovcu u noći na nedjelju oko 2.15 sati 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW zagrebačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, udario u smjerokazni stupić i betonski stup rasvjete te se nakon rotiranja zaustavio na poljoprivrednoj površini.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Ilustracija Gotov očevid Detalji teške nesreće u kojoj je poginuo vozač kamiona: Počeo pretjecati pa se zabio u autobus

U prometnoj nesreći ozlijeđene su 17 i 18-godišnja putnica te 17 i 19-godišnji putnik.

Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,37 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Po zaprimanju liječničke dokumentacije i točne kvalifikacije ozljeda putnika, protiv vozača bit će podnesena odgovarajuća prijava, izvijestili su iz PU koprivničko-križevačke. 

Zbog policijskog očevida od 2.50 do 6.20 sati, bila je zatvorena državna cesta te se promet odvijao obilaznim pravcima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene