Policija utvrđuje okolnosti napada vatrenim oružjem na 53-godišnju Vinkovčanku u njezinu stanu.

Galerija


Zbog sumnje da je vatrenim oružjem napao 53-godišnju ženu u njezinu stanu u Vinkovcima, policija je u srijedu u kasnim večernjim satima privela 71-godišnjaka iz obližnjih Retkovaca, dok je napadnuta žena odvezena u vinkovačku Opću županijsku bolnicu.

Vezani članci Ubojstvo u Šarengradu Novi detalji strave kod Iloka: Dvojica sinova zatukla majku u dvorištu obiteljske kuće, udarali je po glavi i tijelu Vlada osuđuje divljanje navijača u Borovu Vlada najoštrije osudila ponašanje navijača u Borovu: "Za to nema i ne može biti opravdanja"

24 sata navodi kako je 71-godišnji muškarac provalio u stan 53-godišnje žene. 

Policija je oko 21:30 zaprimila dojavu od 53-godišnjakinje iz Vinkovaca koja je tražila intervenciju policije. U njezinu stanu zatekli su 71-godišnjaka iz Retkovaca koji je potom uhićen. 53-godišnja Vinkovčanka odvezena je u bolnicu zbog ozljeda i izvan je životne opasnosti. 

"Žena je nazvala policiju i zatražila intervenciju. Kazala je kako se u njezinu stanu nalazi naoružani muškarac koji ju je spreman upucati",  rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Nije želio reći radi li se o pljački niti kako je muškarac ušao u stan.
"Motiv napada još se utvrđuje, u tijeku je kriminalističko istraživanje", rekao nam je.