Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DC 112: Svi požari ugašeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni centar 112 jutros je izvijestio kako je požar, koji je jučer kasno popodne dojavljen na Medvednici, ugašen sinoć oko 20,40 sati.

Požar na Medvednici, na predjelu Vukov krč, dojavljen je u Javnu vatrogasnu postrojbu (JVP) Zagreb jučer oko 16,06 sati.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen"

U gašenju su sudjelovali pripadnici JVP Zagreba te dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Šestine, DVD Bijenik, DVD Gračani i DVD Črnomerec sa 15 vatrogasaca i 5 vozila. Požar je ugašen u 20,40 sati, a izgorjelo je raslinje na oko 0,6 hektara površine.

Jučer popodne oko 15,43 sati u Županijski centar 112 u Splitu dojavljen je požar na otvorenom u selu Krilo Jesenice. Vatru su gasili pripadnici DVD Dugi Rat s tri vozila. Požar je lokaliziran u 16,10 sati, a izgorjelo je oko 900 metara četvornih trave i mlade borovine.

Županijski centar 112 u Splitu jučer popodne u 16,28 sati dobio je dojavu i o požaru šume kod Lovreća. Vatru su gasili pripadnici DVD Lovreć s tri vozila. Požar je lokaliziran u 18,10 sati, a izgorjelo je oko 2 hektara borove šume i trave.

JVP Šibenik jučer oko 14 sati primila je dojavu Tehničke jedinice Hrvatskih autocesta (HAC) Dubrava o požaru usred borove šume uz Prokljansko jezero, u blizini autoceste A1 kod čvora Skradin.

Na intervenciju su izašlo vatrogasci JVP Šibenik s dva vozila i
pripadnici i DVD Skradin. Zbog miniranog područja u gašenju je sudjelovao i zrakoplov canadair. Požar je ugašen u 16,30 sati, a izgorjelo je 500 metara četvornih guste borove šume.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene