Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je u petak u naselju Ravnice 46-godišnji muškarac u obiteljskom stanu bez ikakvog povoda nasrnuo na šestogodišnjeg sina i pokušao ga zadaviti, u čemu ga je spriječila njegova majka (dječakova baka), a po dolasku policije muškarac je jednog policajca ugrizao.


Incident se dogodio između 12 i 13 sati, a po dolasku na mjesto događaja policijski službenici pokušali su riječima smiriti razjarenog muškarca, no on se na to oglušio, odgurnuo jednog policijskog službenika i ugrizao ga za lijevu ruku, nakon čega su nad njim policajci uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, rekao je operativni analitičar PU zagrebačke Davor Tor.
 
Dječaku je liječnička pomoć pružena u Bolnici za zaštitu majki i djece, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Vezani članci Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Osumnjičenom i policijskom službeniku pomoć je pružena u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da su također lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je zadržan na liječenju, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog gore navedenih djela, izvijestio je Davor Tor.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni psihički bolesnik.

PU zagrebačka izvijestila je i da je nakon kriminalističke obrade uhitila hrvatskog državljanina koji je na svom posjedu u Markuševcu uzgajao indijsku konoplju. Pronađeno je 95 zrelih stabljika koje su bile spremne da se od njih pripravi droga marihuana, koja bi na zagrebačkom narko tržištu vrijedila i do 100 tisuća kuna. Uzgajivač marihuane do sada nije bio u policijskim evidencijama.