Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davio sina pa ugrizao policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je u petak u naselju Ravnice 46-godišnji muškarac u obiteljskom stanu bez ikakvog povoda nasrnuo na šestogodišnjeg sina i pokušao ga zadaviti, u čemu ga je spriječila njegova majka (dječakova baka), a po dolasku policije muškarac je jednog policajca ugrizao.

Incident se dogodio između 12 i 13 sati, a po dolasku na mjesto događaja policijski službenici pokušali su riječima smiriti razjarenog muškarca, no on se na to oglušio, odgurnuo jednog policijskog službenika i ugrizao ga za lijevu ruku, nakon čega su nad njim policajci uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, rekao je operativni analitičar PU zagrebačke Davor Tor.
 
Dječaku je liječnička pomoć pružena u Bolnici za zaštitu majki i djece, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Osumnjičenom i policijskom službeniku pomoć je pružena u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da su također lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je zadržan na liječenju, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog gore navedenih djela, izvijestio je Davor Tor.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni psihički bolesnik.

PU zagrebačka izvijestila je i da je nakon kriminalističke obrade uhitila hrvatskog državljanina koji je na svom posjedu u Markuševcu uzgajao indijsku konoplju. Pronađeno je 95 zrelih stabljika koje su bile spremne da se od njih pripravi droga marihuana, koja bi na zagrebačkom narko tržištu vrijedila i do 100 tisuća kuna. Uzgajivač marihuane do sada nije bio u policijskim evidencijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene