Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Čakovca

Tko je to napravio: Vlak iz Zagreba naletio na betonski blok, šteta velika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički vlak koji je vozio na relaciji Buzovec- Mala Subotica, nedaleko od Čakovca, naletjevši na betonski blok znatno se oštetio.

U subotu je 17:00 sati, na pruzi Buzovec - Mala Subotica, nedaleko od Čakovca, niskopodni putnički vlak naletio je, neslužbeno doznajemo, na betonski blok prilikom čega je došlo do teškog oštećenja vlaka.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

Hrvatske željeznice ukidaju 22 neisplative linije, evo koje

Betonski blok se nalazio na jednoj šini pruge. Vlak je uspio doći do sljedeće stanice na kojoj je isključen iz prometa, a svi putnici prebačeni su na drugi vlak te bez većih zaostajanja nastavili vožnju.

Kako tvrde iz policijske uprave međimurske, nitko od desetak putnika koji su se nalazili na tom vlaku, nije ozlijeđen, dok je na vlaku utvrđena značajna šteta. Policijska istraga još je uvijek u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene