Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Korenici

Britanac automobilom udario dijete na pješačkom prijelazu pa pobjegao, policija ga uhitila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
U teškoj prometnoj nesreći u Korenici teško je ozlijeđeno dijete, nakon što 56-godišnjak nije zaustavio automobil na obilježenom pješačkom prijelazu.

U petak, 24. studenog u 18:57 sati u Korenici se dogodila prometna nesreća, kada 56-godišnji državljanin Velike Britanije dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije zaustavio automobil i propustio dijete koje je stupilo na pješački prijelaz, zbog čega ga je prednjom stranom automobila udario.

Nakon udara vozač osobnog automobila napustio je mjesto događaja, a da nije pružio pomoć. Zaustavljen je u blizini Gračaca.

Djevojčica se u Općoj bolnici u Zadru dobro oporavlja od višestrukih ozljeda. Kako je Hina neslužbeno saznala djevojčica je zadobila prijelom noge, ozljedu slezene te nagnječenja po tijelu i glavi.

Pročitajte i ovo Zaraženi mačić uginuo je Zbog ovog mačića milijunima ljudi prijeti smrtonosni virus: "Nikada nismo imali ovako alarmantnu situaciju"

Vozač je uhićen i provedenim kriminalističkim istraživanjem se sumnjiči da je počinio dva kaznena djela - izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

Doveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a nadležnom državnom odvjetništvu je protiv njega dostavljena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene