Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Sisku

Automobilom projurio križanjem pa na pješačkom naletio na 68-godišnjeg muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pješak je prebačen u OB Sisak gdje su mu ustanovljene teške i po život opasne ozljede.

Stravična prometna nesreća jutros u Sisku. Oko 9.40 sati skrivio ju je 65-godišnji vozač s područja Petrinje koji je, upravljajući automobilom sisačkih registracija, projurio križanjem Ulice Ante Starčevića i Trga Ljudevita Posavskog te naletio na 68-godišnjeg pješaka koji je cestu prelazio na označenom prijelazu. Muškarac je zadobio teške i po život opasne ozljede te je zbrinut u OB Sisak. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Kako je izvijestila sisačka policija, vozač je zbog neprilagođene brzine prednjim krajem udario 68-godišnjaka koji je od siline udarca podignut na poklopac motora, a potom odbačen na kolnik.

Dodaju da vozač nije bio pod utjecajem alkohola te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene