Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe

Autom "ušao" na terasu kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srećom, razmirica između nekoliko osoba u Popovači završila je bez težih posljedica.

Samo zahvaljujući sreći, razmirica između nekoliko osoba u Popovači završila je bez težih posljedica kad je mladić automobilom "ušao" na terasu jednog od tamošnjih kafića.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Slika nije dostupna Nesreća u Zagrebu Policija objasnila kako je automobil završio na terasi kafića: Vozač nije bio pijan, a prvo je udario žardinjere

Nakon svađe, 19-godišnjak je na pješačkoj zoni, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Alojzija Stepinca, vožnjom automobila unazad, pokušao naletjeti na trojicu muškaraca u dobi od 31, 34 i 40 godina.

Nestrpljenje ga je zamalo stajalo užasne smrti

Izmičući se automobilu, dvojica muškaraca su zadobila lakše ozljede, dok je treći neozlijeđen. Osumnjičeni je svojim vozilom potom udario u terasu ugostiteljskog objekta, polomivši sjedeću garnituru i nekoliko posuda s cvijećem. Šteta se procjenjuje na gotovo devet tisuća kuna.

Uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, mladi vozač je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene