Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Procurile fotografije novog BMW X4 (nove fotografije)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW X3 vam je dosadan a X6 preskup. Nema problema, stiže manji BMW X4

Na internetu su se pojavile prve fotografije novog BMW X4 modela. Znali smo da će BMW prije ili kasnije pokazati novi X4 ali smo mislili da će to biti tek negdje krajem mjeseca kada počinje Shanghai Motor show.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Ako već nešto znamo o BMW-u, to je da su njegovi koncepti obično vrlo slični proizvodnom modelu tako da sada možemo dobiti dobru ideju o tome kako će izgledati konačna verzija novog X4 modela koja definitivno slijedi isti dizajn kao i X6 model.

Ovaj novi Sport Activity Coupe koristiti će platformu BMW-a X3 modela. Duljina vozila trebala bi biti 4,65 metara, odnosno jednaka kao i duljina BMW-a X3 a moglo bi se i reći da će BMW X4 biti sportska verzija modela X3. Najveće razlike u odnosu na X3 model dakako će činiti stražnji kraj, uključujući i liniju krova straga.

Ispod haube će se naći motori koji pokreću trenutni model X3, dakle očekujemo četiri i šest cilindarske benzinske i dizelske agregate snage od 184 KS pa sve do 313 KS koliko ima BMW X3 35d. Za kasniji dolazak spominju se X4 M kao i kabriolet verzija ali za to ćemo pričekati službene informacije.

Sigurni smo da će BMW vrlo brzo, nakon ovog curenja fotografija, objaviti više informacija o ovom novom konceptu koji će biti službeno predstavljen na Shanghai Motor show-u koji počinje 21. travnja. Do tada, ostanite uz dnevnik.hr gdje ćemo odmah objaviti službene informacije kada se pojave.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene