Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

Kvare li se ili poboljšavaju međuljudski odnosi u automobilu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posvađali ste se s dečkom ili djevojkom, mužom ili ljubavnicom, zanimljivo istraživanje otkriva gdje je najlakše popraviti te loše međuljudske odnose

Životne navike su se bitno promijenile u internet doba, u kojem se ne odvajamo od pametnih telefona i održavamo lažna prijateljstva na društvenim mrežema. U takvom raspletu čak i automobili postaju jedino mjesto na kojima parovi još uvijek mogu smireno voditi razgovore u četiri oka o vlastitim postupcima, svojim prijateljima, ali i planovima u budućnosti.

Nedavno provedeno zanimljivo istraživanje na uzorku 3.000 vozača, otkriva što vozač i suvozač najčešće rade tijekom dugih putovanja u vozilu:
Više od 62% muškaraca i žena iskoristili su priliku da razgovaraju o njihovoj vezi.
Pohvalno, 92% parova raspravlja o velikim planovima poput njihovog sljedećeg odmora, planova vezanih za kuću ili općenito zajedničkim kupnjama, poput automobila kojeg bi mogli kupiti.
Od svih ispitanika njih 95% razgovaralo je o članovima obitelji i osobama koje oboje poznaju, bez da to nazovemo tračanje.
Ne ide bez toga, 59% muškaraca i žena priznaje da se ponekad ili često posvađaju na dugim putovanjima.
Nedostatak kvalitetno provedenih zajedničkih trenutaka znači da parovi rijetko imaju vremena za raspravu o svojim planovima i problemima, ali se isto tako ne odriču svojih navika:
Žene su raspjevanije, potvrdilo je njih 82% da će vjerojatno pjevati u nekom trenutku tijekom duge vožnje, 15% više od muškaraca.
Muškarci su zabavniji, njih 85% stalno govori šale i podiže atmosferu, 5% više od žena.
Mekšeg srca je 53% muškaraca, toliko ih je potvrdilo da su spremni biti 'romantični' tijekom putovanja, 10% više od žena.

Dakle, ako ste napravili glupost ili ste nezadovoljni situacijom koja se ne popravlja, isprobajte ovu metodu. Volan u ruke, malo više pozitivne energije i krenite na put. Što duži to bolji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Svjetsko reli prvenstvo (WRC) napokon će se održati u Hrvatskoj?! Slika nije dostupna INSIDER Dizelima nije odzvonilo! Zamijenite stari za novi uz 74.000 kuna popusta...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene