Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Poraz od Šerifa bio bi ružno iznenađenje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamovi nogometaši i trener svjesni su da moraju proći u završnu fazu kvalifikacija za Ligu prvaka...

Dinamo je ove sezone jako blizu ulaska u Ligu prvaka. UEFA-in novi sustav ždrijeb omogućuje mu prolazak kroz kvalifikacije bez igranja protiv jakih europskih momčadi i to je prilika koju ne bi trebalo ispustiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napadač odveden u FBI Arizona: Policija objavila snimke drugog muškarca za kojim traga Slika nije dostupna Htio kući Ukrao policijski auto kako bi ga deportirali

Nakon 1-1 protiv Šerifa u Tiraspolu 'modri' su uvjereni kako će se večeras plasirati u posljednju rundu kvalifikacija za elitno nogometno natjecanje.

'Ne, nemamo pravo na podbačaj, bilo bi to ružno iznenađenje. Dobro je da nas je nesreća snašla u subotu protiv Rijeke, a ne u srijedu,' kazao je za Sportske novosti kapetan Igor Bišćan, koji u prvoj utakmici nije igrao zbog crvenog kartona protiv Kopra.

U prvih 11 trebao bi ući u novi Dinamov napadač Ante Rukavina.

'Mogu odraditi pošteno 60-70 minuta. Prolaz je imperativ. Imamo dobar rezultat. Važno je ući pametno i riješiti taj slučaj,' kazao je bivši napadač Hajduka i Panathinaikosa.

Nakon debakla u uzvratnoj utakmici protiv Kopra, trener Velimir Zajec uvjeren je da se slično ne može ponoviti.

'Pokušat ćemo napasti, onako kako znamo, kratkim točnim pasovima i proigravanjima u dubinu. U subotu nam je nedostajalo agresivnosti, ove srijede neće, bit ćemo bolji u završnici,' zaključio je Dinamov strateg.

Uzvratni dvoboj Dinama i Šerifa počinje večeras u 20:00.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene