Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stolni tenis: Naše stolnotenisačice poražene od Kineskinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvoboju 1. kola skupine A u Pekingu hrvatske stolnotenisačice su izgubile sa 0:3 protiv najvećih favoritkinja Kineskinja, no Andrea Bakula se ipak može pohvaliti da je uzela set najboljoj igračici svih vremena Nan Wang.

I dobijeni set je veliki uspjeh za hrvatsku ekipu koja se odmah na početku sastala sa gotovo sigurnim olimpijskim pobjednicama za koje nastupaju olimpijska prvakinja, svjetska prvakinja i najbolja stolnotenisačica svijeta svih vremena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stolni tenis: Primorac i Boroš prošli dalje Slika nije dostupna Stolni tenis: Bakula uspješna

Bakula je dobila prvi set sa 12:10, a u četvrtom je vodila sa 9:8, no Wang je ipak uspjela doći do pobjede od 3:1 (-10, 5, 4, 9) u jedinome dvoboju koji je ponudio neizvjesnost.

U susretu koji je trajao nepunih sat vremena Tamara Boroš je izgubila od olimpijske pobjednice i prve stolnotenisačice svijeta Yining Zhang sa 3:0 osvojivši tek 12 poena - (4, 2, 6).

Par Andrea Bakula i Sandra Paović je u posljednjem dvoboju izgubio sa 3:0 (3, 3, 2) od kineskog para Zhang-Yue Guo za svega 13 minuta.

Danas se u skupini Hrvatice sastaju sa Austrijankama za koje opet igraju dvije Kineskinje Liu i Li, te Veronika Heine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene