Obavijesti Video Pretražite Navigacija

OI: Messi sudjelovao u pobjedi Argentine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski nogometaš Lionel Messi, te Brazilci Diego i Rafinha nastupili su u prvim susretima olimpijskog turnira u Pekingu premda je Međunarodni sportski arbitražni sud (CAS) presudio u korist Barcelone, Schalkea i Werdera koji su tražili da se njihovi igrači vrate u klubove.

Usprkos sudskoj presudi u njihovu korist čelnici njemačkih klubova još su jučer dozvolili Diegu i Rafinhi nastup na turniru, dok je Barcelona "zeleno svijetlo" za Messija upalila danas.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Slika nije dostupna Messi će igrati u Pekingu?

"Postigli smo dogovor s Argentinskim nogometnim savezom i Messiu je dozvoljen nastup na OI. Prije donošenja odluke razgovarali smo s trenerom Guardiolom, te Messijem," izjavio je sportski direktor Barce, Txiki Begiristain.

Barcelona je pristala pustiti Messija nakon što je Argentinski savez pristao platiti sve troškove liječenja ukoliko se mladi Gaučo ozlijedi, ali i nakon što su Argentinci obećali kako ove sezone neće Messija zvati na prijateljske utakmice.

Argentina je na otvaranju OI pobijedila Obalu Bjelokosti 2:1, a golove su zabili Messi i Acosta. Nizozemci nisu uspjeli pobijediti Nigeriji, a remizirali su još i Južna Koreja s Kamerunom te domaćin Kina s Novim Zelandom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene