Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Hajduk uvjerljiv protiv Orijenta u Kupu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su odigrane prve utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Hajduk je bio uvjerljiv, a u strijelce su se napokon upisali i pojačanja pristigla iz Dinama. Simbolično, zar ne?

Hajduk nastavlja s pobjedama i u domaćem Kupu. Na krilima maksimirske pobjede nad Modrima, Hajdukovci su danas bez prvog strijelca lige, ozlijeđenog Nikole Kalinića, lako s 4:1 prošli trećeligaški riječki Orijent. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup: Hajduk na Krimeji, Dinamo protiv Gaja Slika nije dostupna UEFA Europa League umjesto Kupa UEFE?

U utakmici šesnaestine finala posebno raspoložen bio je dvostruki strijelac Hajduka Dario Jertec. 

'Da smo danas kiksali, prolili bi pobjedu protiv Dinama. Mislim da smo na dobrom putu, rastemo i ova momčad može još bolje', rekao je napokon oporavljeni bivši igrač Dinama, strijelac prva dva pogotka.

Jedini pogodak za domaću momčad postigao je s bijele točke Vajcer. Hajduk je u drugom dijelu mirno dovršio posao. Na 3:1 povisio je Maloča. Za konačnih 4:1 Hajduka pobrinuo se Marijan Buljat kojemu je to prvi zgoditak u bijelom dresu.

Da smo danas kiksali, prolili bi pobjedu protiv Dinama 'S obzirom da smo igrali u nedjelju protiv Dinamo trebalo je ovu utakmicu odraditi profesionalno. Smatram da rezultat govori sam za sebe, ovo je bila jedna rutinska pobjeda, na kraju zadovoljni odlazimo', bio je na zemlji trener Hajduka Vučević. 

Hrvatski dragovoljac dočekao je Međimurje i u srazu drugoligaša uspješniji je bio klub iz Novog Zagreba.

Novopečeni drugoligaš Karlovac uspio je na jedanaesterce proći ligaške kolege iz Pule. Nakon 90 minuta Karlovac i Istra 1961 odigrali su 1:1 na stadionu kraj Korane, no domaćini su boljim izvođenjem kaznenih udaraca (7:6) došli do plasmana u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene