Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: Arsenal opet gazi, Real u gostima bolji od Zenita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utakmice drugog kola Lige prvaka zasad nam nisu donijele velika iznenađenja, osim što je mali BATE Borisov doma izborio bod protiv Juventusa. Favorizirane ekipe, poput Arsenala, Reala, Manchester Uniteda i Villareala upisale su nove vrijedne pobjede.

Jedan od ljepših dvoboja današnjeg programa Lige prvaka definitivno je bio onaj između Bayerna i Lyona u Muenchenu. Otvorena napadačka utakmica, sa velikim brojem prilika, završila je 1:1. Gosti su poveli u prvom dijelu golom 'bivšeg Bavarca' Demichelisa, a Ze Roberto je postavio konačni rezultat u nastavku. Obje momčadi solidno stoje na tablici nakon dva odigrana kola u svojoj skupini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ljudi bi morali prepoznati važnost utakmice' Slika nije dostupna Zagrebaši deklasirali Mađare!

Susret Zenit i Real Madrida pobudio je najviše zanimanja. Iskusnija momčad Real Madrida došla je do minimalne 2:1 pobjede usred St. Pettersburga i Zenit se sada nalazi u teškoj situaciji, jer ima 0 bodova iz dvije utakmice. Pokopao ih je autogol Hubočana i Ruud Van Nistelrooy. Real već polako osigurava plasman u osminu finala.

Osmijeh bi se mogao vratiti na lice Arsenea Wengera, koji je bio strašno ljutit i razočaran ovaj vikend U toj isto skupini dogodilo se i najveće iznenađenje večeri. BATE Borisov izborio je bod kod kuće protiv moćnog Juventusa, no mogao je i više, jer vodili su Bjelorusi 2:0. Ipak, 'Stara dama' je u svom stilu, na silu izborila remi, a njihov junak je bio dvostruki strijelac Iaquinta.

Arsenal se u velikom stilu vratio nakon neugodnog poraza od Hull Cityja. Protiv Porta su pobijedili s velikih 4:0, a dvostruki strijelci bili su Adebayor i Van Persie. Osmijeh bi se mogao vratiti na lice Arsene Wengera, koji je bio strašno ljutit i razočaran ovaj vikend.

>> Hull šokirao Topnike

Manchester nije imao problema na gostovanju kod Aalborga. S lakih 3:0 odlaze iz Danske, a strijelci su bili Rooney i Berbatov dvaput. Opasni Villareal također je upisao minimalnu pobjedu protiv Celtica, golom Senne u 67. minuti. Utakmice između Fiorentine i Steaue te Fenerbachea i Dynama iz Kijeva završile su bez pogodaka.

Sutra su na rasporedu utakmice drugog kola skupina od A do D.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene